Adfly Sudah Membayar

Hari ini baru saja dapat pembayaran daripada adf.ly. Bagi mengelakkan program-program scam, orang ramai akan mencari bukti-bukti orang yang sudah menerima bayaran. Saya sudah menerima bayaran adf.ly sekarang, akan datang tak tahu la pula kan. Ini bukan bukti nak katakan program scam ataupun tidak.

Bayaran sebanyak $21.06 dengan cashout secara automatik setiap bulan apabila mencecah $20.00. Akaun adf.ly ini adalah antara akaun yang awal yang mendapat bonus $5.00 ketika sign in dan cashout nya adalah $20.00. Akaun sekarang sudah tidak dapat bonus tersebut, tetapi nilai cashout sekarang adalah $5.00. Di bawah adalah report bulan terakhir sebelum pembayaran ini.

Program adf.ly akan mendapat 20% daripada setiap referral. Saya sekarang hanya ada 466 referral. Ada yang aktif dan ramai juga yang tidak aktif. Jadi, adalah sumbangan sedikit-sedikit daripada referral-referral tersebut. Sesiapa yang mahu mendaftar adfly, bolehlah mendaftar disini.

Reveal-reveal pendapatan paypal ini saya hanya akan tunjukkan program-program luar negara untuk membantu orang lain menilai sahaja. Akaun Nuffnang dan ChurpChurp saya juga sudah boleh cashout tapi nak simpan dahulu dan ada juga dapat komisen daripada klikjer.com.

13 thoughts on “Adfly Sudah Membayar”

  1. traffic tak berkurang ke kalo guna adly ni,, kan dia ada waiting time unt direct ke site kita??

    [Reply]

    Shahrul Reply:

    X la. Saya gunakan link adfly untuk bagi link website lain daripada blog sendiri. Apabila pelawat klik, ia memang pun akan membawa kepada website lain.

    [Reply]

  2. aku penah hit usd134.masa tu first time guna(time blaja dulu),bila sampai payment cek tu, gigil tgn aku.mcm x caya je..hehe.tapi mmg kene rajin giler la updates..join jgn x join.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What is 5 + 10 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)